Blog

  • 1 de febrer de 2024

    BLC – Black Light Compensation

    BLC - Black Light CompensationCompensar les situacions de contrallum per evitar que la càmera de seguretat s’enlluerni amb la forta intensitat de llum que prové de la part posterior d’un objecte.La càmera analitza digitalment l’escena i ajusta de forma automàtica la brillantor o el contrast de la imatge perquè es vegin amb més claredat les àrees fosques i s’ofereixin [...]

  • 1 de febrer de 2024

    Projectes tècnics de seguretat

    Disseny i desenvolupament de projectes tècnics de seguretat: Elaboració de mapa i circuit tancat de l’habitatge segons les necessitats que cal protegir. Estudi i alternatives de l’estructura per evitar foradar grans parets. Consultoria de seguretat Auditoria de sistemes Adequació a la nova normativa de seguretat privada Avaluació dels riscs. Et malesuada fames ac turpis [...]

  • 1 de febrer de 2024

    Llista de vigilància

    La seguretat en vídeo i llista de vigilància.La tecnologia de reconeixement facial - AI - us ajuda a accelerar el temps de resposta en identificar ràpidament les persones d’interès i us ofereix el context per prendre decisions de manera proactiva. Aquestes s’identifiquen en funció d’una llista segura de vigilància, gestionada sempre per un usuari autoritzat. A Telecta som PRO. [...]

Hola

Què és la seguretat de les persones?

Seguretat humana vol dir protegir les llibertats fonamentals: llibertats que constitueixen l’essència de la vida. Significa protegir l’èsser humà contra les situacions i les amenaces crítiques (greus) i omnipresents (generalitzades).

Social

Mascotes

Els sistemes d’alarmes per a mascotes no són tan especials o tan diferents dels sistemes d’alarmes per a la llar estàndard, per la qual cosa no han de ser més cars.

El que és diferent és la part intel·ligent, que converteix el sistema en “apte per a mascotes”, són els sensors de moviment subministraments amb el panell d’alarma, és a dir, el PIR (sensor de moviment infraroig passiu) apte per a mascotes.

Contrallums

BLC – Black Light Compensation

Compensar les situacions de contrallum per evitar que la càmera de seguretat s’enlluerni amb la forta intensitat de llum que prové de la part posterior d’un objecte.

La càmera analitza digitalment l’escena i ajusta de forma automàtica la brillantor o el contrast de la imatge perquè es vegin amb més claredat les àrees fosques i s’ofereixin més nitidesa.